Hej och god kväll :-)!

Hoppas allt är väl med dig och att din helg var fin så väl som din måndag. Sol och värme har vi fått i massor så gillar man den varan finns det inget att klaga på. Lite trist för alla allergiker bara som har svårt i det soliga och torra vädret och säkert önskar sig en och annan regnskur i alla fall. 

Här har det varit full fart i helgen och då pratar jag inte bara plantering även om det mesta är klart nu. I stort sett bara projekt framsidan kvar men den som spar hon har ;-)

I lördags var vi och hälsade på några av barnbarnen och deras föräldrar och det blev en härlig fikastund ute på gården i solen. Den som är svårast att hålla reda på är minstingen, lilla Alva, som gärna ilar iväg när tillfälle ges. Bilder kommer en annan dag om det visar sig att någon av dom var stilla tillräckligt länge för att fastna på bild :-).

Igår blev det en härlig utflykt till Trollhättan för att hälsa på mor och far. Min far fyllde 93 år igår och tänka sig att han bara är 7 år yngre än staden Trollhättan som tydligen fyller 100 år i år. Jag måste erkänna att trots att jag bott några år i staden så trodde jag att den var mycket äldre. Hur som helst så blev det en trevlig eftermiddag hos mor och far och med bror och svägerska. Mycket mat som vanligt och tårta så klart. 

Vi åkte lite tidigare upp och svängde ner mot slussarna för att förhoppningsvis få lite fina bilder. Jag är lite kräsen när det gäller mina egna bilder och mera tolerant mot andras men så är det nog ofta. 

Nu återstår bara att önska dig en fin fortsättning på måndagen och en fin tisdag. Var rädd om dig och din omgivning och tänk på brandfaran i skog och mark. Vill du ha en kram eller flera så ta för dig  <3

 Mor och far <3 Har man bara ett litet parasoll och är många får man  ta till paraply 8-) 

 Äldsta slussen

 Slusscaféet 

 Snickarglädje

 Snart uppe

 

 Doppa tårna i vattnet

 Familjebild

 

 

Tåget från Heidelberg