Hej och god morgon/förmiddag :-)!

Allt väl med dig hoppas jag. 

Ja så har det blivit ny månad och fredag är det till på köpet. Skönt att det går mot vår nu och att det har blivit mycket ljusare. Krokusarna börjar titta upp i rabatten och blåbärsbusken börjar visa upp nya blad. Härligt! Dock var vädret i högsta grad växlande igår med alltifrån sol, mulet, regn och till och med hagel. Temperaturen kröp i alla fall upp till 8 plusgrader och nu är sommarhjulen på bilen. Idag skiner solen från en klarblå himmel men det var bara nollgradigt i morse. Nu kan till och med jag börja tala om vår ... ja nästan i alla fall 8-).

Nu bara måste jag berätta att när vi åkte iväg till Teneriffa den 13:de mars så var det första gången någonsin som vi hade med oss något alkoholhaltigt FRÅN Sverige. Det låter säkert väldigt knasigt men det finns en förklaring till att vi hade det. När vi gifte oss den 19 mars för fem år sedan fick vi en jättefin, helt fantastisk korg av finaste, bästaste (jo då det heter bästaste) vännen Lisbeth. I korgen fanns det en massa godis och ett antal flaskor med gott rött vin. Varje flaska var uppmärkt med en handgjord etikett där det stod när den skulle intas och vi har följt instruktionerna till punkt och pricka, fattas bara annat :-). Nu var det dags för den sista flaskan och den skulle vi öppna på vår femte bröllopsdag så självklart skulle den med. Jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att inta en flaska fantastiskt gott Amaronevin på än på balkongen på Teneriffa med utsikt över Atlanten och alla palmer :-). Tack älskade vännen för det <3.

Apropå kärlek så är det för övrigt tretton år sedan idag, och det är inget aprilskämt, som jag träffade min älskade maken IRL för första gången efter att vi träffats av en slump på nätet drygt en månad tidigare <3.

Nu ska jag göra något för första gången i mitt drygt sextioettåriga liv och sedan får det nog bli en långpromenad i det vackra vädret :-).

Önskar dig en fin fredag och hoppas att du är rädd om dig och din omgivning. Vill du ha en fredagskram får du det <3