Hej och god kväll :-)!

Hoppas allt är väl med dig och att våren gör framsteg där du bor. Här hade vi en strålande helg med riktig vårvärme och sol. Början av veckan har dock varit lite kyligare och i morse var det nollgradigt. Vindarna är ruskigt kyliga men lite sol har vi sett i alla fall 8-)

Här jobbar jag på och har äntligen kommit så långt att jag ska börja "snitsa" till sex stycken årsbokslut på jobbet. Det ska säkert gå bra! 

Jag försöker också jaga fatt något företag som kan ta hand om soporna i vår återvinning i föreningen. När jag var på Teneriffa ringde Stena Recycling som har hand om det nu och sa upp vårt avtal. Helt plötsligt har dom inga bilar som kör i vårt närområde. Att leta nytt har varit segt men äntligen har jag fått en offert och har helt plötsligt två till på gång. Jag hade tänkt tacka ja till den enda offerten idag men som tur var hann jag inte det. Nu får vi se vad som händer!

I går var älskade maken och skulle få bytt till sommarhjul på bilden. Eftersom dom satte på några av hjulen baklänges, alltså i fel rullriktning förra året så påpekade Hasse det i år så att dom skulle göra rätt. Det blev lite flängigt för honom igår men idag när han kollade så visade det sig att dom gjort samma fel i år. Det blir till att åka tillbaka vid tillfälle och be dom rätta till det. Suck! Till och med jag fattar grejen och det vill inte säga lite ;-)

Annars är allt bra här och resorna till och från jobbet går som en dans med en alldeles väldigt bra bok som jag läser just nu. Recension kommer när jag läst ut den. 

Jag önskar dig en fin fortsättning på onsdagen med en kram om du vill ha. Lova att du är rädd om dig och din omgivning och klä inte av dig för fort <3.

Lite flera bilder från Las Galletas. 

 

 

 

Fiskarfamilj. 

 Inte mycket snö på Teide i år.

Vattenscooterkurs. Hasse och jag längst fram ... tro det om du vill!


  ***

Samtliga bilder i min blogg har jag tagit själv om inte annat anges. Det går att klicka på dom och få lite större format.