Hej och god kväll mina vänner :-)!

Hoppas att ni haft en bra dag och att solen lyst på er också. Här är det väl som det är och det är fantastiskt skönt att det är fredag i morgon. Sov dåligt gjorde jag i natt till på köpet och det gäller för nästan hela veckan. Egentligen borde jag sova gott nu när jag är tillbaka i min egen säng men det är nog inte bara sängen det hänger på. Apropå säng så är det en av dom få saker jag saknar när vi är utomlands, ja min egen då alltså för sängar brukar det finnas. Jag får alltid ont av min ischias/diskbråck när jag sover borta, ja nästan alltid i alla fall men det är det värt :-). När jag nu är i farten så kan jag passa på att gnälla på kudden på Teneriffa också och det så på flera ställen utomlands. Jag gillar inte korvkuddar! Om du inte vet vad en korvkudde är så ska jag berätta det. Det är en långsmal kudde som är lika lång som sängen är bred, ganska smal och stenhård. En sådan kudde kan man inte hantera för den bara ligger där och låter sig inte "gosas" med.

Nej nog om sängar och kuddar och gnäll! Jag visar lite bilder i stället :-). Tänk vilken fin avkoppling det är både att fota och att titta på fotona efteråt.

Passar så klart på att önska dig en fin kväll också!


Hamnen i Los Christianos
Skeppshund
Blomsterprakt
Många palmer är det :-)
... och många pingviner :-)
... och många orkidéer
... men bara en sköldpadda :-)
... och bara en måne :-)