Hej och god kväll :-)!

Oj då vad tiden sprang iväg! Jag hoppas du haft en fin tisdag med ett väder som varit till belåtenhet. Här har det åter igen varit en dag med ömse om sol och ömse om skurar. Blåst har det gjort också. Det kändes lite jobbigt att ta jacka på sig idag när det bar av till stan men med facit i handen var det en himla tur. 

Efter att ha "pensionärshandlat" i morse "lurade" jag med mig älskade maken till kontoret för att hjälpa mig att lösa ett problem som jag haft ett tag nu. Vi har pratat om det och eftersom maken inte tyckte att det lät så svårlöst så ställde han upp frivilligt och naturligtvis så löste han problemet :-). Han är en klippa när det gäller allt det tekniska hemma och jag är bortskämd med att det bara ska fungera. Det känns så skönt att problemet är löst. Visst jag skulle kanske kunnat ringa supporten och få hjälp men är man en DB (databimbo) så är det inte så lätt när dom börjar prata om filer, kataloger och filändelser mm.

Lite bökigt är det att ta sig till stan nu med alla reparationer och omläggningar men det funkar. Idag hade jag sällskap av maken och i morgon får min bok hålla mig sällskap. 

Här kommer lite flera bilder från Pilane och med dom önskar jag dig en fin fortsättning på kvällen. Glöm inte att vara rädd om dig och din omgivning <3. Vill du ha en kram så får du men annars slipper du.

PS. Kan inte låta bli :-) DS.

https://youtu.be/2zNvge7iLak 

 

"RUND MÖBIUS" av Aase Texmon Rygh från Norge. Tillverkad av Svart gabro. 
Det är inte konstnären i mitten utan min älskade make :-) 

"CHINESE HORSE" av William Tucker från USA. Tillverkad av brons.

"MAGIC MUSHROOM" av Morten Löbner Espersen från Danmark. Tillverkad av stengods.

"HOOP-LA" av Alice Aycock från USA. Tillverkad av aluminium.

"MALE IN EVASIVE ACTION" av Martin Sjöberg från Sverige. Tillverkad av rostfritt stål. 

"JUS SOLI" av Helena Mutanen från Sverige. Tillverkad av vaxad textil och metall (blandteknik) 

"JUS SANGUINIS" av Helena Mutanen från Sverige. Tillverkad av vaxad textil och metall (blandteknik)