Hej och god kväll :-)!

Som vanligt hoppas jag att du har haft en fin dag så här långt och att det fortsätter så i så fall. Här är det bara fint och vi har haft ok väder idag också även om det inte varit riktig sommarvärme. Det har varit perfekt väder för oss som putsat fönster, tvättat gardiner och duschat krukväxter. Tre väldigt välbehövliga aktiviteter som kommit i kapp oss kan man väl säga.

Idag tänkte jag skriva om vänskap vilket är ett viktigt ämne. Jag har aldrig haft så många fina människor som jag har kontakt med i mitt "sociala nätverk" som jag har nu. Jag har fått så många nya vänner både via G+ och Facebook och det är till stor glädje för mig. Naturligtvis är glädjen stor över att ha mina vänner som jag känner som man säger IRL och känt sedan tidigare också. Jag har lärt mig så mycket och det är viktigt för mig som har ett stort intresse för andra människor. Jag känner att det är så många fina människor som jag på ett eller annat sätt faktiskt känner vare sig vi mötts i det verkliga livet eller inte. En kram, ett  <3, en kommentar eller bara ett gilla, allt betyder något. Någon tänker på en och bryr sig även om man inte alltid är aktiv. Jag vill rikta ett stort tack till er alla som på ett eller annat sätt förgyller min tillvaro. Ni är så fina och jag tackar för att jag får ta del av era historier, era bilder, era bloggar och era dagar. Jag tror säkert att ni vet vilka ni är och tack och lov så är ni många <3

Tyvärr så är det så att det finns en del andra människor som man trodde var riktiga vänner som det visar sig bara hör av sig när dom behöver en. Visst jag har aldrig hjälpt någon med målsättningen att bli belönad och tanken har inte ens föresvävat mig men det känns lite i hjärtat när man blir bortglömd när man inte är en "livlina" längre. 

Summa summarum så ger jag all världens rosor till er som bryr er och ris till de tack och lov få som inte gör det. Det lustiga är att jag tror att de som tillhör kategorin "för mig viktiga människor" vet vilka ni är men att det som tillhör den andra kategorin inte förstår och inte vet vilka ni är.

Som jag brukar säga ... "vänner har man inte eller får man inte man får förtjäna dom" ...

Önskar er alla en fin fortsättning på söndagen med en varm kram till den som vill ha och vill du inte så slipper du :-). Var rädd om dig och din omgivning <3