Hej och god morgon :-)!

Allt väl därute hoppas jag.

Min onsdag blev mer lik måndagen än tisdagen som tur var och det mycket tack vare en mycket datakunnig kollega som hjälpte mig, tack Mikael, för tyvärr fick jag inte hjälp från det håll jag förväntat mig :-(. Huvudsaken var att det löste sig och det gjorde det som tur var. Ni ska veta att det krävs ganska så mycket tålamod när någon ska hjälpa mig med ett datorproblem. Som jag skrivit tidigare så är jag en DB = databimbo av stora mått. Filer, sökvägar, mappar, backslashar, C:\ och W:\ och en massa annat hit och dit är inte min grej precis. Visst man kan inte vara bra på allt och ge mig några timmar i köket så ska jag visa vad jag kan!

***

Från det ena till det andra så är det lite lustigt att rubriken blev "Bytt är bytt" för det är också namnet på ett väldigt trevligt TV-program som går på torsdagar. Det är både intressant och spännande men svårt att gissa rätt på värdena. Kolla 4:an klockan 20.00 om du inte har något bättre för dig!

***

mmmm ... sommar och sol 8-) ... Hoppsan här sitter jag i ett 3 grader varmt Göteborg och drömmer om varmare tider. Dags att vakna och göra sig redo för en ny arbetsdag!


Kossamu på picknick och grönbete :-)!

I bokskogen :-)!

***

Önskar dig en fin dag och hoppas du är rädd om dig och din omgivning!

Foto