Hej och god kväll :-)!

Hoppas allt är väl med dig och att du haft det fint sedan vi hördes senast. Här har det varit strålande sol i flera dagar nu och sol och ljus piggar ju alltid upp 8-)

Jag har så gott som helt slutat att åka till jobbet och jobbar hemifrån vilket är en lyx i dessa tider. Behövs det åker jag in till kontoret men jag är glad om jag slipper av flera olika anledningar. En av fördelarna med att jobba hemifrån är man kan jobba precis när man vill.

När jag åkte buss och spårvagn läste jag hela tiden under färden men nu läser jag ännu mera så de senaste veckorna har jag avverkat flera böcker. Att försvinna in i en bok är suverän avkoppling tycker jag och jag hinner läsa lite mera nu när jag inte behöver gå upp klockan 5 på morgonen längre. 

För några veckor sedan började jag läsa "Norrsken" av Frida Skybäck. När jag kommit ett antal sidor in i boken tänkte jag att det här är nog egentligen inte en bok för mig men jag fortsatte och var fast sedan. Boken är den första i en trilogi och är en historisk roman om kärlek, mest olycklig sådan, och hur det var att vara kvinna i mitten på 1800-talet. Den första delen handlar om Cecilia som är äldst av tre döttrar i familjen Stiernfors. Hon fick avstå från kärleken för att giftas bort med en adelsman mot sin vilja. Så mycket mera ska jag inte berätta utan du får läsa själv. Författarinnan har gjort massor av research om hur adelskvinnor levde på den tiden. Jag blev så fäst vid boken så att jag genast beställde del 2 och 3. Så kan det gå :-)! Den får betyg 4+ av mig tack vare en intressant handling och att den är välskriven. 

Jag önskar dig en fin fortsättning på söndagen med en kram om du vill ha. Lova hur som helst att vara rädd om dig och din omgivning och håll avståndet när det behövs <3