Hej och god kväll :-)! Allt väl med dig hoppas jag. 

Nu blev du allt förvånad när det kom en blogg idag igen :-). Ja och det från ett Gårdstensberg som bjudit på sol idag, om än lite svalare än de tidigare dagarna. Mera lagom skulle jag säga. 

Många böcker har det blivit läst här och det är glest mellan recensionerna men här kommer ett boktips i alla fall. Det är bok 25 i år och det säger jag inte som någon form av skryt. Det är min sömnmedicin. Jag läser en timma eller två halvliggandes i soffan tills ögonen går i kors och sedan somnar jag ganska så fort, fast inte i soffan. Det är dags att sluta när man inte begriper vad man läser längre, eller ja helst lite innan dess ;-). I ärlighetens namn kan det bli några kapitel även dagtid. Ja på altanen när orken till "arbete" sinar. 

Jag har precis läst ut "Den röda adressboken" av Sofia Lundberg. En jättefin bok som jag gärna ger **** av ***** i betyg. Min älskade Hasse sa alltid att det alltid ska finnas förbättringspotential ;-). Lite på skoj och lite på allvar. 

Boken är Sofias debutroman och jag har googlat mig till att hon skrivit flera böcker efter den. Min attläsahög fylls ständigt på så jag får avvakta lite med de andra men självklart kommer jag att ha hennes namn i åtanke. 

Boken är en gripande skildring av ett livsöde och full av kärlek och livserfarenhet när Doris som är 90+ bläddrar i sin adressbok som hon fick av sin far som barn och skriver ner sin anknytning till olika personer så att hennes systerdotterdotter får ärva hennes berättelser. Läs den om du inte har gjort det. 

Mitt exemplar har jag gett vidare idag till en mycket fin vän som jag fick träffa idag efter ett alldeles för långt uppehåll. Det blev ett fint möte så tack för att du gjorde min dag <3. Kanske kan du i din tur ge den vidare till någon som läser precis som vi.

Nu önskar jag alla en fin avslutning på kvällen och som vanligt med en kram om du vill ha. Lova hur som helst att du är rädd om dig och din omgivning <3