Hej och god kväll :-)!

Hoppas att allt är väl med dig och att ni har turen att ha fått vårväder ni också. Här har det varit en riktigt solig och varm dag. Tyvärr har jag inte kunnat vara ute och njuta av den fina dagen men det blir säkert en massa fina dagar framöver. 

Det mesta av min tid idag har jag tillbringat med att sova och vila sittandes. Som jag skrev för några dagar sedan var jag väldigt förkyld och febrig och på grund av hostan så sov jag inte mycket heller, bland annat för att jag måste sitta upp. Efter 11 dagar, det vill säga igår, kände jag mig tvungen att ringa läkaren. Jag fick en tid redan vid lunchtid och det var tydligen en himla tur att jag ringde. Tack älskade maken som pushade på <3. Det visade sig att jag har lunginflammation, 140 i sänka och 100 i vilopuls. Jag är inte riktigt frisk med andra ord :'(. Jag får inte göra någonting men blogga några rader i taget räknas nog inte. Jag är inte så duktig på att göra ingenting. I morgon ska jag till läkaren igen och har inte sänkan gått ner något så hotar hon med inläggning men det säger hon nog bara för att skrämmas.

Ni kan väl hålla tummarna i morgon vid 10.30, det skulle jag vara tacksam för och ni är ju så fina <3.

På fredag skulle vi ha haft grillpremiär med barn och barnbarn men det är inte att tänka på nu när jag knappt kan ta hand om mig själv. Trist men "det går väl flera tåg" :'(.

I brist på ork och förbud att göra något annat så kommer här en bokrecension. Boken heter "Trippelmordet i Uddevalla" och är skriven av Thomas Bodström och Lars Olof Lampers. I mars 2015 hittades tre personer skjutna på en gata i Uddevalla Två av offren har kriminella kopplingar och misstankarna riktas mot några i bekantskapskretsen men avrättar man verkligen sina barndomsvänner? Boken handlar om gängkriminalitet men framför allt om polisens svåra arbete för att lösa fallet. Vem gjorde egentligen vad? För den som är intresserad av riktiga kriminalfall och riktigt polisarbete är det här en perfekt bok. Språket är lätt och berättelsen blandas med en del juridiska analyser. Av mig får den betyg 4 av 5.

Jag önskar dig en fin fortsättning på onsdagen med en kram om du vill ha. Lova hur som helst att vara rädd om dig och din omgivning <3