Hej och god kväll :-)!

Hoppas allt är väl med dig så här på torsdag kväll. Här har vi haft en strålande solig dag med klarblå himmel och en temperatur på strax över 10-strecket men det är en kylig kväll. Det har varit lika soligt idag som det var grått igår för då blev det inte ljust på hela dagen. 

Igår läste jag ut boken "En brasiliansk, med svans" på vägen hem från jobbet. Författaren heter Eva Rosengren. Jag hörde talas om den på radion för några veckor sedan och blev nyfiken och köpte den på vägen hem då. Den hade legat etta på listan över mest lästa pocketböcker ett tag. Nu borde jag ha lärt mig att det inte behöver var något speciellt bra över saker och ting för att dom toppar listor, får pris eller bra recensioner men icke sa Nicke.

Boken handlar om en kvinna som heter Marilyn och vars liv förändras när hon möter den betydligt yngre Anna och dom blir vänner. Det lät spännande när jag läste på baksidan, för det gjorde jag. Där står det bland annat så här. "Det här är en karaktärsdriven roman för dig som tycker om att ha roligt, men som inte väjer för det svåra. Hur är det att känna sig som någon annan inuti än det som syns utanpå? Och vad händer när någon vågar skrapa på ytan?" Det där med tycke och smak är ju väldigt individuellt och tur är väl det för hu vad trist det skulle vara annars. Jag begrep mig inte på boken alls och var inte speciellt förtjust varken i språket eller innehållet. Har du läst den så skulle jag gärna vilja höra vad du tyckte.

Jag får fortsätta att välja böcker själv och/eller ta till mig boktips från kloka och goda vänner :-)

Nå ja smaken är ju som baken och i dag började jag på en ny bok på spårvagnen och den bådar gott. 

Nu önskar jag dig en fin fortsättning på kvällen med en kram om du vill ha. Du kan väl lova att vara rädd om dig och din omgivning <3