Hej och god kväll :-)!

Hoppas du hade en fin midsommarafton och att du slipper ha ont under håret idag. Här är det lika lugnt som vanligt. Jag tog ett glas vin hos grannen igår och sedan en kvällspromenad i det faktiskt helt ok midsommarvädret. Idag har det har varit mulet hela dagen och termometern visar 19 grader.

Om du tittar på nedanstående bilder ser du säkert inget annat än två foton av blommor och varför skulle du det? För mig var det stort att äntligen plocka fram kameran, hitta laddaren till batteriet, ladda och knäppa några få bilder. Två av våra stora gemensamma intressen som min älskade Hasse och jag hade var fotografering och resor. Jag tappade lusten och orken i årsskiftet 2019/2020 och har inte fotograferat efter det. Jag har sneglat på kameran men inte kunnat ta mig för att använda den förrän igår. Det har smärtat mig att tänka att jag aldrig kommer att ha lust att fota igen men samtidigt är ju fotandet en viktig del för mig. Jag vet att Hasse hade velat att jag fortsatte även om jag var en hopplös elev vad gällde isotal, bländare, skärpedjup och andra inställningar. Så tålmodig han var!

Sedan kom prövningen. Att få in bilderna i datorn vilket jag aldrig har behövt tänka på förut då Hasse skötte allt sådant. Efter en del klurande lyckade jag i alla fall :-)

Nu hoppas jag att detta är en början på att börja fota igen och som ordspråket säger "Rom byggdes ju inte på en dag". 

Nu önskar jag dig en fin fortsättning på midsommardagen med en kram om du vill ha. 

Lova hur som helst att du är rädd om dig och din omgivning och att du tar vara på tiden <3