Hej och god 

Hoppas allt är väl med dig denna torsdag. Här är allt bra i fall du undrar ;-). Vädret är lite växlande som vanligt och det kom 12 millimeter regn i natt. Just nu visar sig solen då och då och det är faktiskt skapligt varmt. 

Idag har vi varit mycket aktiva faktiskt men det ska jag inte trötta ut dig med att berätta för det är mera alldagligt än spännande. 

Jag är glad för den respons jag fick på gårdagens blogginlägg när jag recenserade boken Señor Peregrino. Jag förstår att jag snarast måste ta mig till en bokhandel och införskaffa ett antal böcker. Det är tur att många bokhandlar idag säljer 4 pocket betala för 3 och att få ihop 4 böcker är definitivt ingen konst. Normalt sett är det en fara att släppa in mig i en bokhandel men nu ser jag mig nödd och tvungen O:-)

Här kommer ett litet tips från mig och det är att du aldrig ska sätta dig på kanten till ett vinglas och speciellt inte om du inte har flytväst ;-)

Med det så önskar jag dig en fin fortsättning på torsdagen och som vanligt hoppas jag att du är rädd om dig och din omgivning <3. Ta emot en kram om du vill ha och vill du inte så slipper du, du kan ju alltid skicka den vidare till någon behövande.