Hej och god eftermiddag :-)!

Ja så har Göteborg och jag tror en stor del av landet fått ytterligare en fin sommardag och det är glädjande 8-). Jag hoppas att du som arbetar har möjlighet att njuta på kvällarna i alla fall.

Soligt och varmt var det igår också när vi gjorde en utflykt till den stora metropolen Trollhättan för att hälsa på mor och far tillsammans med yngsta sonen och hans sambo. Det blev som vanligt en trevlig eftermiddag med god mat och prat om ditt och datt :-)
På kvällen fick vi möjligheten att umgås med de unga tu här hemma och det blev en fin kväll efter en fin dag. Kan man ha det bättre? Nej det kan man inte! Det är bra med bloggen för man kan ställa frågorna och själv ge svaren :-).
 
 
 
Annars "jobbar jag på" här för det är mycket som känns konstigt fortfarande när olika störningsmoment dyker upp från det yttre. Det blir ett par jobbiga veckor framöver men det ska säkert gå bra. Jag har ju tryggheten här hemma och det finns trots allt en hel del människor i min omgivning som bryr sig <3 ...
Nu ser jag fram mot en trevlig och spännande helg, ja för det vet jag att den kommer att bli :-). Lite vemodigt blir det men jag kommer att koncentrera mig på ordet supertrevligt. Jag lovar att återkomma med en rapport ...

Ha en fortsatt fin torsdag önskar jag med två bilder från igår.

Tre generationer.
Från vänster till höger: Min minsting Peter <3, jag i egen hög person, mor <3 och far <3 ...... lite på raken :-) ...... och lite på sniskan :-)