God kväll :-)

Hoppas allt är väl med dig och att du haft en bra fredag. Förhoppningsvis har lugnet lägrat sig över ditt hem också.

I onsdags hade vi bröllopsdag min älskade make och jag men vi har inte firat förrän idag. Vi älskar ju varandra alla dagar så det är inte så noga vilken dag man väljer att fira.

När vi gifte oss för tre år sedan så fick vi en så fin och originell present av allra bästaste vännen, Lisbeth. Vi fick en jättefin korg med flera vinflaskor och lite godis och annat. Alla vinflaskorna var uppmärkta med den dag vi skulle dricka dom och vi har följt reglerna :-). Vi fuskade några dagar med det vin vi skulle ta när vi varit gifta i tre år men motiveringen var att vi skulle komma att njuta av den mycket mera om det inte var en mittiveckandag. Idag var det så dags att fira både bröllopsdag och lite extra ledighet.

Vilket fantastiskt gott vin!

Ja som sagt nu har vi njutit av god mat, gott vin och Babben och Skavlan och tagit en promenad runt området och nu ska vi avsluta kvällen med lite trevligt prat, go musik och resten av vinet :-).

Tack till älskade maken och till finaste vännen, inte bara för vinet utan för att du alltid finns där och det är guld värt :-). Tänka att jag känt er båda två nästan lika länge och jag fann er båda två på nätet. Detta stavas lycka!