Hej och god kväll :-)!

Hoppas att du haft en fin lördag du också. Här har vi haft fint väder om än inte lika varmt som igår. Solen har visat sig lite då och då idag och nu är nästan all snön borta från altanen. Som du vet så är vintern inte min årstid alls så nu när våren och värmen är på gång känns det så härligt. Jag mår inte dåligt när det är mörkt och kallt men jag tycker inte om det. 

Vi tog en riktigt lång promenad idag och hade kamerorna med oss. Jag skulle leta vårtecken men fann inga alls så jag får lugna mig lite. Älskade maken fotade pågående byggen i Gårdsten vilket inte inspirerar mig till fotografering men promenaden var verkligen härlig :-).

Jag förflyttar mig i tanken till Teneriffa. En av våra sista dagar, eller borde jag säga senaste, dagar där gjorde vi en utflykt till Las Galletas. Vi frågade i receptionen om det fanns någon fin fiskeby i närheten och fick tipset där även om vi hört talas om byn tidigare. Vi frågade vilken buss som gick dit och fick till svar att det inte går några bussar dit så det var taxi som gällde. Sagt och gjort så tog vi taxi vilket är ganska så billigt på denna underbara ö. Chauffören var en mycket trevlig man som kunde lite engelska i alla fall. Det blev en trevlig färd även om jag önskade att han skulle hållit händerna på ratten lite mera. Han hade fullt upp att peka ut odlingar av olika slag till höger och vänster, helst åt båda hållen samtidigt. Jag vet inte om man fick jättemycket fiskebykänsla där men det var en trevlig och söt liten plats och dagen var fin om än väldigt blåsig. När vi fotat en hel del, promenerat runt och även ätit lunch så skulle vi ta oss tillbaka till Las Americas. Var kunde man hitta en taxi? Det fanns inte en enda i sikte och turistinformationen var så klart stängd. Tillslut hittade vi en surfbutik och bestämde oss för att fråga där. Kvinnan i receptionen kunde inte ett ord engelska men vi lyckades få henne att förstå vad vi ville. Hon ringde ett samtal och fem minuter senare dök en taxi upp. Vi överlevde den taxiresan också :-). Senare visade det sig att det visst går buss men att det blev som det blev gjorde inget. 

Önskar dig en fin fortsättning på lördagen med en kram om du vill ha. Lova att du är rädd om dig och din omgivning <3 

 

 

  

 Fönster eller dörr?

 Det här var dom enda fiskebåtarna vi såg. 

 En elektrikers mardröm?

Början av piren.

  ***

Samtliga bilder i min blogg har jag tagit själv om inte annat anges. Det går att klicka på dom och få lite större format.