Hej :-)!

Hoppas du haft en fin vecka och att lördagen startat bra. Vi har passat på att fixa med lite av varje som kommit efter eftersom det varit full fart här och jag har varit och är trött. En semestervecka sitter inte fel nu!

Lite ordning blev det allt trots att vi driver vandrarhem här över helgen och det känns som om varje millimeter är full med saker. Äsch jag överdrev lite nu för det finns en snitslad bana som man kan ta sig fram via i varje rum ;-).

Skämt åsido det ÄR rörigt med "barnkammaren" ockuperad och en som sover på soffan men det ÄR också trevligt att ha "ungdomarna" här :-). Väldigt trevligt faktiskt!

Nu är det snart dags att börja förbereda middagen men det blir enkelt idag. Färskpotatis, lax, romsås och naturligtvis sallad. Hittar älskade maken ett gott vin vilket han brukar göra så kommer det kanske ett vintips i kväll eller i morgon.

***

Foto

***

Passar på att önska dig fortsatt fin dag från ett grått och bara 15 grader varmt Göteborg och grattar så klart Albert och Albertina på namnsdagen.

***