Hej på er så här mitt i julstöket :-).

Hoppas allt är bra där ute och att du har läget under kontroll så att du kan njuta lite också, eller helst ska du njuta massor.

Jag vill bara önska alla nära och kära och alla vänner här, på Facebook, på Google+ och IRL en

*** RIKTIGT, RIKTIGT GOD JUL *** 

... ja en jul som blir precis som du vill ha den. En jul som inte bara innehåller stök och måsten utan många lugna fina stunder också.

Lova att vara rädd om både dig själv och din omgivning och köra försiktigt om du ska ut på vägarna i jultrafiken.

Jag vill också passa på att tacka alla mina bloggvänner, Facebookvänner och Google+ vänner för alla trevliga stunder ni gett mig och alla fina bilder ni delat med er av. Säkert vet ni vilka ni är även om jag ibland är dålig på att tala om när jag varit på besök. Många glada skratt har det blivit men också många stunder till eftertanke och en del lärdomar om livet förutom alla fina foton. Jag hoppas att ni fortsätter med ert fotande och ert skrivande och att ni får en riktigt fin helg.

Passar naturligtvis också på att önska alla en fin och lugn lördagskväll. Här blir det lugnt och tro det eller ej men vi ska spela Bingolotto, kanske ;-), ja åtminstone får TV:n stå på. Tyvärr är det ju bara TV4 som kör uppesittarkväll och uppesittarkväll tycker jag är mysigt :-). Med tyvärr menar jag att jag tycker det är jobbigt med all reklamen. Det får bli lite pyssel i pauserna och kanske ett smakprov på skinkan som kokar i "pottan" nu. Jag förväntar mig ett bra resultat :-). 

Självklart bifogar jag en hel bunt av värmande julkramar till er alla   <3

PS. Någon vit jul blir det inte här i år för temperaturen ligger på +8 och faktum är att det varit plusgrader i stort sett hela december. Grått och blåsigt är det också DS.