God förmiddag :-) ...

... och ett gott slut på 2016!

Hoppas du haft ett lika fint 2016 som jag har haft. Jag vet att många av mina nära och mina vänner haft ett tufft år på olika sätt och ni får en extra varm kram <3 

Jag vill bara passa på att önska alla en riktigt fin nyårsafton och ett

GOTT NYTT ÅR!

Ta det lugnt med alkoholen och fyrverkerierna, var rädda om er själva och varandra och framför allt låt alla barn få ett så bra slut på 2016 och ett så bra 2017 som det någonsin går. Tänk också på alla husdjur som inte tycker att fyrverkerier och smällare är något positivt utan bara jobbigt så kanske dom kan få en trevlig nyårsafton också.

Jag sänder en extra tanke till alla dom som ska arbeta i kväll och i natt för att vi alla ska ha det bra och känna oss så trygga det går. Polis, sjukhuspersonal, räddningstjänst, de som ser till att vi kan förflytta oss om vi ska ut med buss eller taxi eller vad som nu är aktuellt. Själv stannar jag hemma :-). Säkert har jag glömt några men jag önskar er alla en så lugn kväll och natt som det går. 

Kramar från ett grått och mulet men hör och häpna 8 grader varmt Göteborg.

  <3  <3  <3