Hej och god kväll :-)!

Ja så var jag tillbaka här efter en inte bara bloggfri utan också så gott som internetfri helg. Tänk att man klarar sig ganska bra ändå! Tillbaka vid datorn var jag i och för sig redan i morse men då var det jobb som gällde. Jag är faktiskt väldigt nöjd med min arbetsdag och det känns skönt. Detta trots att jag sov lite si och så i natt och vaknade av en mardröm mitt i natten och trots att min fantastiska kollega Cissi tagit sig friheten att åka på semester och två veckor till på köpet ;-). Tänk inte på mig! I sanningens namn är hon väl värd det! Som om inte detta var nog så var det ett hemskt väder att köra till jobbet i i morse, ösregn, storm, mörker och massor av vatten på vägen. Allt gick bra trots allt och tro det eller ej sedan visade sig solen några timmar mitt på dagen 8-).

*** 

Helgen var skön och väldigt lagom med ett välbehövligt frissabesök, lite påfyllning av mat i frysen, lite tvätt, gott att äta och dricka och jag hann med att läsa en massa i min bok. Vi såg faktiskt solen en stund i lördags också och man får vara glad för det lilla. Innan lördagen hade vi haft 7 soltimmar i Göteborg på tre novemberveckor. Hur som helst är det bättre i Rom, 18 grader har det varit idag 8-).

***

Jag fick ett reklammail från Plantagen idag där det stod att man kunde få en julgran, värde 199 kronor, om man köpte 8-15 kilo hund eller kattmat av ett visst märke. Är det inte lite väl tidigt med gran tänkte jag och sedan slog det mig att jag varken har hund eller katt ... tur att jag kom på det ;-).


8-15 kilo räcker nog inte till den här lilla katten va?

 ***

I natt ska jag sova minst fem kvart i timman!

Sov gott du också!