Hej och god kväll :-)!

Allt väl med dig hoppas jag så här på en måndag. Jag hoppas du haft en fin helg trots att det varit aprilväder både i helgen och idag. Igår var det milt uttryckt växlande. Snö på morgonen och sedan hagel, sol, regn, sol, hagel och lite regn på det. Det har varit frost i natt och vindarna är kyliga så ännu är det för tidigt att hänga undan vinterkläderna. Nog om vädret nu! 

Helgen försvann alldeles väldigt fort i alla fall. I lördags var det en av de två årliga städdagarna i får förening så vi fick oss ett rejält gympapass. Gympapassen förekommer ungefär lika ofta som städdagarna här så det skadar väl inte :-). Som vanligt åtog vi oss att städa parkeringen och slänten nedanför den och det blev åtskilliga sopsäckar som vi fyllde. Den här gången bestod fynden varken av soffor, köksinredningar eller bilar i alla fall och man får väl vara glad för det lilla. Jag vet inte vilket som är värst, att det ser väldigt illa ut eller att naturen mår dåligt av all plåt, glas och plast. Eller det vet jag nog för det är säkert värst för naturen. Åter igen får jag ställa mig frågan, vad är det för fel på folk, men det är å andra sidan en fråga jag ställer mig nästan varje dag av olika anledningar. 

Efter att ha varit hemma någon timma och varvat ner lite så tog vi oss till våra före detta grannar. Jag tänkte skriva före detta goda grannar men då hade det blivit tokfel eftersom dom fortfarande är väldigt goda vänner. Vi åkte buss, spårvagn och buss men det fungerade alldeles utmärkt och vad gör man inte för jättegod mat, god dryck och inte minst väldigt trevligt sällskap. Kvällen bara försvann. Tack snälla ni för en supertrevlig kväll.

På söndagen hämtade vi min bonusdotter vid tåget och hon ska vara här några dagar nu och det är alltid väldigt trevlig. Det är inte fullt så tyst här hemma som det brukar vara och kanske inte lika undanplockat heller men vad gör det när man får träffas igen :-)

Ja så var det det där med att det är jobbigt, ja som rubriken antydde. Jag skulle plocka fram reservnycklarna hit hem idag men det visade sig att jag har gömt dom så väl att jag inte hittar dom :-[. Jag vet att jag flyttade dom efter att vi varit på Teneriffa men jag vet inte vart. Jag vet också att jag sa till älskade maken var jag lagt dom så vi båda skulle veta men han vet inte heller. Just i det här fallet så har jag varit lite smartare än vad som är nyttigt för mig för jag har inte gömt dom på ett förutsägbart ställe. Eftersom jag är "kriminalitetsstörd" så vet jag allt om var man inte ska gömma saker. Det känns lite jobbigt men jag får göra ett nytt försök i morgon. Jag förstår att detta aldrig hänt dig så du kan säkert inte förstå frustrationen ;-).

Nej nu ska jag slita mig härifrån men innan dess vill jag önska dig en fin kväll. Lova att du är rädd om dig och din omgivning <3 Som vanligt får du en kram eller flera om du vill ha men annars slipper du.

PS. Bjuder på några bilder från teneriffaresan, Tommy det ÄR jag som tagit bilderna ;-) DS

  Tunnelmålning på väg till Los Cristianos 

 Var så god och sitt :-) 

 Som om det inte finns nog med riktiga kaktusar på Teneriffa :-)