Hej och god kväll :-)!

Allt väl med dig hoppas jag. Det är ju torsdag idag och då är det med största sannolikhet fredag i morgon. 

Vi närmar oss Lucia och det är tragiskt tycker jag att det blivit så mycket elaka och trista diskussioner vem som kan förbehålla sig rätten att vara Lucia. Varför kan inte dom som vill vara Lucia få vara det. Kanske behövs det en påminnelse om att Lucia inte är ett svenskt påfund även om åsikterna går isär om var hon härstammar ifrån. Hatet blossade upp när Åhléns dristade sig till att ha en bild på en Lucia som inte var svensk och som visade sig vara en pojke vilket inte är så lätt att avgöra i den åldern. Själv tycker jag att bilden var väldigt fin och det räcker för mig.

Jag kan inte annat än hålla med skådespelaren Alexander Karim så all heder åt honom. Han är inte "bara" en bra skådespelare och snygg utan mycket klok också.

http://www.metro.se/artikel/jag-ber-er-vuxna-m%C3%A4nniskor-sluta-hata

Annars rullar det på här med arbete blandat med förberedelser inför middagen på söndag. Fjorton personer kräver lite mer än två men jag ser verkligen fram mot söndagen. Det är inte så ofta som vi kan träffas allihopa av olika anledningar men nu håller jag tummar för att inte sjukdom eller väder sätter käppar i hjulet.

Igår var vi och influensavaccinerade oss, bättre sent än aldrig, och det gick bra. Dock tycker jag att det är lite orättvist att min älskade make knappt känner något efteråt medan jag är både öm och har lite svårt att röra armen. Så var det förra året också. Vi har diskuterat om det har med muskelmassan att göra men naturligtvis har vi inte kommit fram till något. 

Innan vaccinationen var vi och tog en pizza och helt plötsligt bet jag till på något som kändes som en liten sten. Jag har aldrig bitit på något som har gjort så ont. Jag Kunde inte hitta något i maten som kunde förorsakat det och jag ser inga skador på tänderna så kanske får jag leva i ovisshet. Jag har ingen tandvärk men det det gör ont när jag ska bita av något. Kanske tur i oturen att jag ska till tandläkaren nästa vecka.

Nu får det vara färdigsvamlat här så jag avslutar med att bjuda på några bilder från tisdagens tur till Göteborgs centrala delar. 

Självklart önskar jag dig en fin kväll och hoppas att du är rädd om dig och din omgivning <3. Vill du ha en kram så får du och annars slipper du.

PS. Jag säger så klart stort grattis till årets göteborgare som i år blev Pia Sundhage, en otroligt duktig tjej och en glad prick är hon också DS.