Hej och god eftermiddag :-)!

Hoppas allt är väl med dig så här på söndag eftermiddag. Här har vi lite trist väder idag men det är skaplig temperatur i alla fall. Jag ser en ljusning efter en småregnig förmiddag. Hur som helst så hade vi en fin dag igår även om det var lite väl kvavt men det kan ju inte alltid vara 100% perfekt.

Vi har försökt grilla flera gånger den senaste månaden men det har alltid regnat eller blåst för mycket. Igår fungerade det och det var härligt :-)

Förutom det så är jag glad för att jag äntligen hittat en bra och dessutom väldigt billig frissa nära mitt jobb. Jag har testat flera olika efter att "min" fina Ala bestämt sig för att utbilda sig till ordningsvakt i stället för att klippa mig men jag förlåter honom ;-)

Lika glad som jag är för mitt frissafynd är jag arg för alla dessa elsparkcyklar som far runt på stan. Det ska visst finnas en åldersgräns för att få hyra men det märks inte kan jag säga. Dessutom är dom ibland två på en och ingen använder hjälm. Att hålla sig på cykelbanan är tydligen inte heller nödvändigt eftersom dom ofta kryssar runt på trottoarerna. Hoppas att det kommer någon form av restriktioner vad gäller detta innan det händer ännu mera olyckor an vad det redan gjort. 

Nu har vi äntligen kommit loss och skaffat oss en "krislåda" vilket vi pratat om till och från i flera år. Visst är jag född optimist men jag är också född realist. Nu ska vi bara tänka till några gånger till om det är något mera den bör innehålla. Vad säger du?

Innehåll just nu:

Spritkök (två stycken)
Rödsprit
Vevradio med solceller (kan även ladda mobilen) 
Ficklampor med dynamo
Vattenfilter
Vattendunkar (hopfällbara)
Nödfiltar (två stycken)
Lampolja
Värmeljus
Tändstickor
Alcogel
Två hinkar med lock 
Lite kontanter
 
Jo då jag vet att en del tycker att det där är alldeles onödigt men jag tycker att man kan vara förberedd. 

Hur som helst så önskar jag dig en fin fortsättning på söndagen med en kram eller flera om du vill ha. Hur som helst så kan du väl lova att du är rädd om dig och din omgivning  <3.