Hej och god eftermiddag :-)!

Allt väl med dig hoppas jag. Här har det varit en slö dag måste jag erkänna. En sådan där svårtattsättaigångmednågotdag men sådana dagar kan man få ha ibland tycker jag. Visst finns det saker och ting man kan ta tag i för det finns det alltid i ett hem men å andra sidan så springer det inte bort. Lite småpyssel har det blivit i alla fall och nu är bokföringen för sonen klar trots att jag inte behövt vara klar förrän den tolfte nästa månad men ibland kan det vara skönt att ligga steget före. Vi tog oss dessutom i kragen i förmiddags och gick ut på en promenad i det supertrista höstvädret. Det kan inte bli så mycket gråare än det är här idag och det är bara ynka fyra grader. Det gäller att ta sig ut mellan regnskurarna och vi lyckades nästan klara det. Halvvägs hem kom regnet igen men när man är på väg hem och kan byta kläder så gör det inte så mycket. Trots allt blev det en skön promenad och lite piggare blev jag faktiskt. Att älskade maken nu frestar med en drink före maten nu, en MH, är inget jag klagar över precis. Han ska bara skala potatisen först :-).

http://coolmamsan.bloggo.nu/MH--mums--/ 

Bara så du vet så är jag tacksam över mitt liv, ja mycket tacksam. Gott att äta, gott att dricka, tak över huvudet och varmt och skönt. Lägg dessutom till en kärleksfull make och man har det man behöver. 

Den enda smolken i glädjebägaren just nu är att alla i min närhet inte mår så bra av olika anledningar. Jag hoppas att allt reder ut sig och skickar extra varma kramar till dom och jag hoppas att dom vet att jag alltid önskar dom det bästa.

I kväll blir det en lugn kväll i TV-soffan men vad dumburken bjuder på vet jag inte men något ska väl stå till buds. Vår inspelningsbara digitalbox gav upp för ett tag sedan och med den det vi samlat i filmväg för att ha som "nödproviant" men vi jobbar oss uppåt med den nya. Jo då jag vet att vi pratar i-landsproblem nu och faktum är jag inte ens ser det som något problem.

Jag önskar dig självklart en fin fortsättning på lördagen med en varm kram om du vill ha. Lova att vara rädd om dig och din omgivning <3.

Nu längtar vi hit 8-)!