Hej och god middag :-)!

Allt väl med dig hoppas jag. Bor du i mina trakter så finns det som vanligt mera att önska när det gäller vädret men annars har lördagen förflutit lugnt och stilla och det är tänkt att fortsätta så. Här är det mest regn, mycket regn, lite regn, ösregn, ja helt enkelt regn i alla variationer varvat med några minuter uppklarnade och några minuter sol.

Igår tog jag en dag ledigt vilket händer då och då numera och vi tog en sväng till Scandinavian Photo och kikade runt lite. Man kan ju alltid smyglyssna på proffsen när dom har nya projekt på gång. Sedan bar det trots det mulna vädret av till Botaniska för att titta på näsduksträdet som vi hörde i torsdags att det börjar blomma nu. Regnet hängde i luften men vi hade tur och hann precis tillbaka till bilen innan himlen öppnade sig och regnet öste ner. Jag chansade på att bilen vi skulle få låna till flytten skulle ha kommit in så att vi kunde hämta den när vi ändå var ute och nu var turen på vår sida igen och allt fungerade klockrent. En lyckad dag på många sätt :-)!

Nu ska det bli en lugn eftermiddag här med lite mat så småningom och lite gott vin. Har du tur så kanske jag bjussar på veckans vintips lite senare ;-)

Var rädd om dig och din omgivning och ha en fin fortsatt lördag.


Bilder från Botaniska i Göteborg 2015-05-29 Näsduksträdet blommar