Hej och god kväll :-)!

Hoppas att du haft en fin söndag så här långt och att din lördagskväll var fin också. Här har vi haft lite växlande väder men mest mulet. Regnet har vi sluppit idag vilket gjorde förmiddagen perfekt för långpromenad. Det såg lite "lurigt" ut men det blev en skön promenad på 1½ timma. Det är roligt att se förändringen i Gårdsten. Det byggs och förnyas och förändras hela tiden och det är en positiv utveckling. Visst blir det en del stök och bök i trafiken men det är sådant man får stå ut med för att det ska bli fint och det kommer det att bli. 

... och nu regnar det igen men vad gör det vi är hemma och myser!

Jag önskar dig en fin fortsättning på söndagen med en kram om du vill ha. Lova i alla fall att du är rädd om dig och din omgivning <3 


 På väg från Inveraray till Oban.

Kilchurn Castle vid Loch Awe. Slottet byggdes i mitten av 1500-talet och föll i ruiner i mitten av 1700-talet. Det vårdas nu av Historic Evironment Scotland. Lägg märke till att himlen är nästan blå 8-).

  På väg från Inveraray till Oban.

 Den söta staden Oban. Oban betyder den lilla viken och är en tätort i landskapet Argyll and Bute i Skottland. Orten har cirka 8000 invånare men under turistsäsong kan orten ha upp till 25 000 invånare. Orten är främst känt för sitt whiskymärke Oban och St. Columba-katedralen.

  St. Columba-katedralen är byggnaden i mitten. Katedralen är byggd 1959 i nygotisk stil.

Är man i Oban "måste" man besöka The Oban Distillery och vill man provsmaka kan man göra det här i baren. 

 Vackert skepp.

 Oban

 Oban 

Oban 


***

Samtliga bilder i min blogg har jag tagit själv om inte annat anges. Det går att klicka på dom och få lite större format.