Hej och god eftermiddag :-)!

Hoppas allt är väl med dig så här dan före dan före dan före dopparedan. Det är ju dessutom vintersolståndet idag så från och med i morgon blir dagarna bara längre och längre. Det kommer väl inte att gå jättefort i början men det känns psykologiskt väldigt bra för en vår och sommarmänniska som jag :-).

I går blev jag väldigt glatt överraskad när jag kom hem från jobbet. Min fina vän, allra bästaste Lisbeth, hade varit här med en födelsedagspresent. Det var synd att jag missade henne men vi får ses på det nya året för nu känns det som om det var en evighet sedan vi sågs. Kram och tack så himla mycket :-)

Inte nog med det jag hade fått en fin blomgrupp från mina fina killar på jobbet också :-). Jättefin är den så tack snälla B,A och M. 

Oj vad jag känner mig bortskämd O:-)!

Min snälla chef gav mig ledigt idag så dagen har använts till graninköp och lite av varje. Som vanligt vet jag inte var tiden tar vägen. Kanske sätter vi granen på plats idag men vi väntar med att klä den till min fina bonusdotter kommer i morgon. Kanske vill hon fixa det. Hur som helst ska det bli väldigt kul att ses igen för det var ett bra tag sedan nu.

För övrigt är veckan reflektion den att en del människor är väldigt egotrippade. Som till exempel att någon tycks tro att hela återvinningsrummet är till för dom eller att hela parkeringen är till för ett enda hushåll. Men varför ska man ta hänsyn till andra när man kan nöja sig med att bara tänka på sig själv? 

Nej nu ska jag titta på julklapparna och kanske börja fundera på att slå in några ... 

Önskar dig en fin fortsättning på torsdagen med en kram om du vill ha. Lova att vara rädd om dig och din omgivning och stressa inte <3 

 Från "mina" fina pojkar :-) 

Titta så mycket fint :-)! Det var roligt att Lisbeth kom ihåg min berättelse om nickel som jag skrev om här för ett bra tag sedan. När vi var små min bror och jag och var på landet i Kristinehamn så fick vi en Nickel när vi blivit getingstuckna. Då var man inte så bortskämd med godis så det var nästan så man önskade sig ett getingstick. Vi fick ta den färgen på nickel som stod i tur men vad gjorde det. På kortet igår skrev Lisbeth "och vet du ... du får ta precis vilken karamell du vill ... och när du vill ...". Visst är hon go min fina vän <3