Hej och god eftermiddag :-)!

Hoppas att du hade en fin lördag och att söndagen är fin den också. Efter några dagar med sol har vi grått och disigt i Göteborg igen. Det mulnade på igår eftermiddag och så snöade det på kvällen vilket var fullständigt onödigt. Natten bjöd på 4 plusgrader och småregn så snön försvann lika fort som den kom. 

Vi har haft några fina dagar med lite fotoutflykter här och det känns fint. Lite ljus, lite sol, lite promenerande och kameran i högsta hugg är något som känns väldigt fint.

Eftersom jag är mycket för det där med logik så börjar jag med gårdagens fotografier och jobbar mig bakåt ;-)

Det är skönt när man kan sitta här vid datorn efter att faktiskt ha gjort lite vardagsnytta också och känna hur doften av dagens middag sprider sig från "pottan" och ut i huset. Vilken tur att jag slipper prata med maten i alla fall eftersom det är en fransyska som doftar så gott :-).

Gårdagens utflykt gick till den stora metropolen Lilla Edet. Vi och framförallt jag har åkt förbi där hur många gånger som helst eftersom jag har mina älskade föräldrar i Trollhättan. Men hör och häpna så har vi aldrig varit inne i stan. Nu måste jag erkänna att det inte var orten som sådan som lockade även om det säkert inte är något fel på Lilla Edet. Det som lockade var fartyget som olyckligtvis gick på grund precis vid slussarna här i veckan. Jag är inte så mycket för det där med olycksplatser men här blev ingen skadad, lyckligtvis, så det var lite spännande att bege sig dit.

Önskar dig en fin fortsättning på söndagen med en kram om du vill ha, behöver du fler så ta för dig. Lova att du är rädd om dig och din omgivning, lovar du det blir jag glad <3.