Hej och god kväll :-)!

Hoppas att du haft en fin onsdag. Här regnar det nu men dagen har varit helt ok gäller vädret och väldigt ok för övrigt. 

Jag har varit på kontoret och fixat det jag skulle och efter det bar det av till barnbarnen för ett litet besök. Det kommer att ta några veckor innan vi ses igen för dom sticker på semester på fredag. Ett besök där är alltid en toppaktivitet och lite blåbär fick vi med oss till Leo och Alva som båda gärna smaskar i sig. Charlie avstår. 

Förhoppningsvis var det sista gången det var så bökigt att ta sig till stan. Om någon vecka ska dom vara klara med det mesta vid Gamlestadstorget och jag tror det kommer att bli toppen. De senaste gångerna har man fått gå en bra bit och korsa både vägar och cykelbanor flera gånger. Jag har inte haft några problem med det men jag tycker synd om alla med rullstol, rullator eller andra problem med att ta sig fram. 

Det enda på minussidan idag är att Arbetsförmedlingen rapporterat till A-kassan att jag inte varit tillräckligt aktiv i juli så nu har jag en överklagan att åstadkomma. Återstår att se hur det går. 

Nu var det länge sedan jag lämnade en bokrecension här men idag har jag en bok jag verkligen kan rekommendera, tack Åse för det tipset :-). Jag kunde helt enkelt inte sluta läsa och det var nog första gången jag till och med stod vid hållplatsen och läste. Sorgligt nog men ändå med snygg timing tog den slut precis innan jag var framme. Nu återstår bara att snabbt hitta uppföljaren för jag vet att det finns en sådan och den ska till och med vara ännu bättre sägs det. Jag har glömt vad den heter men det ska jag nog lätt kunna ta reda på och om inte annat tror jag att både Åse och Marina vet. Jag brukar annars mest läsa biografier och en massa "konstiga" faktaböcker så det här var en annorlunda upplevelse. En otroligt fin historia och ett underbart språk vilket glädjer en språknörd som vill ha flyt när hon läser och som är kräsen vad gäller språket :-).

Boken heter Señor Peregrino och är skriven av Cecilia Samartin. 

Nu återstår bara att önska dig en fin kväll med en kram om du vill ha och vill du inte så slipper du. Var rädd om dig och din omgivning <3.