Hej och god eftermiddag :-)!

Hoppas att du har det bra och att din eftermiddag varit bra så här långt och fortsätter så i så fall.

Tänka sig att nu har vi haft ett antal dagar med sol här i Göteborg, ingen jättevärme men ändå rätt skönt tycker jag. Inte ett moln är det på himlen idag 8-)!

Hur som helst så var vi i Trollhättan igår och besökte min mor och far. Det blev en mycket trevlig eftermiddag :-)! Solen sken på oss men det blåste en del och var precis lagom varmt för våra aktiviteter. Efter att vi hämtat upp mor och far hemma hos dom bar det av till Hunneberg där vi åt en god lunch med efterföljande kaffe på restaurang Spiskupan. Mätta och belåtna tog vi sedan en tur på Hunneberg där jag som ung och scout vistats en hel del. Inte en enda älg såg vi men naturen är vacker. Vidare bar det av till slussarna i Trollhättan. Först till den nedre slussen men vi hade precis missat en, eller flera båtar på väg upp så vi åkte vidare till den övre där vi hade turen att få se några fritidsbåtar på väg upp. Det gick galant för dom! Så bar det av hem till mor och far igen för att avsluta eftermiddag med en del småprat och lite kallt att dricka vilket var välbehövligt i värmen.

Tack för en fin eftermiddag! Ni är fantastiska som hänger i trots er aktningsvärda ålder, någonstans runt de 90.

I kväll väntas lite förhoppningsvis gott att äta och lite vin med goda grannar, det var länge sedan nu och ska bli trevligt :-).

Kram på er alla och ha en fin kväll!Vid Bergagården på Hunneberg.Vid Bergagården på Hunneberg.På Hunneberg.
På Hunneberg.
Äldsta slussen i Trollhättan. Som synes är den ej i bruk längre.
Blomsterarrangemang vid slussarna.Här slussas det.Fint hus vid slussarna.
Inte mycket till hotell ;-)
Mors och fars fina balkong, en av dom.Min fina älskade mor.
Min fina älskade far.

PS. Jag tycker bilderna på er är väldigt fina men tycker ni att jag ska ta bort dom så hojta till så kanske ...... DS