Hej och god kväll :-)!

Hoppas allt är väl med dig och att du haft en fin torsdag så här långt och fortsätt med det i så fall. En månad till julafton och  fem grader varmt här i Göteborg. En hel del sol och inte en droppe regn har dagen bjudit på. 

Idag har jag bakat saffransbullar och det gick bra tror jag även om dom inte skulle vunnit någon skönhetstävling men vad gör det när dom ändå ska ner i magen. Jag hittade ett nytt recept och tyckte att det skulle var kul att göra något annat. Jag tror jag kör samma recept men en enklare utbakningsteknik nästa år men dit är det ju långt. När ugnen ändå var på blev det knäckflarn också och det var på tiden för det har inte blivit mycket bakat här under sommaren. Oj det var visst länge sedan det var sommar så det går väl inte bara att skylla på det eller gör det det?

Finns det förresten någon som kan tala om varför man ganska så många år sedan började med räfflade diskbänkar? Vi hade det när vi bodde i Partille och vi har det nu. Jag kom fram till idag att jag nog behöver skaffa mig ett bakbord men inte betalar jag 1.200 för ett så jag får fortsätta leta. Tips? Nej jag tänker inte göra som Ernst och bygga mig ett. Som du kanske vet så tittar jag inte på Ernst men jag snubblade över byggandet på Google när jag letade. 

Annars är det lugnt här och kanske blir det avsnitt till av "Gåsmamman" i kväll. Vi är ju lite efter i vår familj så vi har precis börjat titta på säsong ett nu när säsong två börjar på C-More som vi inte har. Två avsnitt har vi sett och jag måste säga att den är precis lika bra som alla säger. Vi har inga extra kanaler förutom de som ingår i vår avgift här = Telias stora kanalpaket. Det är lönsammare att någon gång när det blir frestande köpa serien på DVD. Visst lite sena blir vi men vad gör det. Så gjorde vi med "Bron" och nu med "Gåsmamman". Billigare än att betala extra varje månad för något som vi förmodligen inte skulle utnyttja. 

Nu önskar jag dig en fin fortsättning på kvällen med en kram om du vill ha. Var rädd om dig och din omgivning <3