Hej god förmiddag och god fortsättning :-)!

Ja så var det söndag och julhelgen lider mot sitt slut. Jag hoppas att du haft en fin och skön helg och att du inte behövt jobba en massa. 

Här är allt bara bra och det har varit väääääldigt slappa dagar får jag väl erkänna och det var mycket välbehövligt. Jag har gått och blivit förkyld och det var ganska så onödigt tycker jag, hostig och febrig och här lämnar jag lite utrymme för dig att tycka synd om mig ...
... så ja, tack så mycket, nu kan du sluta för egentligen så är det inte speciellt synd om mig utan jag har det himla bra. Är man en kvinna i sina bästa år så klarar man sig igenom en förkylning utan större problem ;-).

I fredags kväll var vi hos goda vänner och åt jättegod fondue, det var länge sedan, och drack lite vin (allting är ju relativt O:-)). Hur som helst hade vi väldigt trevligt! Tack för det och hoppas jag inte smittade er.

Lite mera snö fick vi i fredags kväll också förutom dom ynka millimetrar vi fick på julafton. Det där med snö är ju inte riktigt min grej men är det bara fint väglag så får det väl gå och jag måste väl erkänna att det ser ganska så fint ut. Lite snö för barnens skull kan jag väl unna dom :-) ... ett litet tag i alla fall nu när det är lov och allt.

Det blir nog ytterligare en slapp dag idag så att man orkar med veckan. Två arbetsdagar ska väl funka.

Önskar dig en fin söndag gör jag så klart och var rädd om dig om du ska ut både till fots och med bil, cykel är nog ingen bra grej.

Vinter i Göteborg
Första tomten på väg att lämna oss för den här julen :'(. Observera att han ser sig om men vi ses med största sannolikhet nästa december.