Hej och god middag :-)!

Hoppas att allt är väl med dig och att du inte har alltför mycket busväder. Här är det några minusgrader och snöstorm så jag är glad och tacksam över att inte behöva gå ut. Tacksam över att ha en god köttgryta i frysen som bara ska värmas och serveras med kokt potatis och naturligtvis grönsaker. Blomkål och broccoli får det bli. Jag hoppas att det lugnar ner sig, vädret alltså, tills jag ska gå till bussen för att åka till jobbet i morgon bitti. Hoppas kan man ju alltid!

Någon som jag gissar också hade önskat sig bättre väder är nog mannen som köpt vår gamla TV och som skulle hämta den här idag. När han kom och älskade maken sa att han kunde köra fram bilen till dörren  visade det sig att han hade åkt buss hit och skulle åka buss tillbaka med TV:n. Den är stor och tung och otymplig, han kom ensam, det är en dryg kilometer till bussen och det snöar på tvären. Hur tänkte han där? TV:n är kvar, vi har fått betalt och mannen är försvunnen. Vad ska det bli av detta? Den här lösningen hade inte ens funkat en fin sommardag och definitivt inte i "snökaos".

När jag fyllde år så fick jag ett presentkort på en nätbokhandel av en av mina finaste vänner, tack för det fina du <3. Jag fick fem böcker, alla från min önskelista, varav två inbundna för 24 kronor så dom var väl värda att vänta på :-)

Igår läste jag ut den ena och den var som väntat väldigt bra och intressant. Boken heter "Sommarstugemordet i Arboga" och är skriven av Thomas Bodström och Lars Olof Lampers. Boken ingår i serien "Svenska brott" som till dags dato innehåller tre böcker varav jag läst två. Jag antar att ingen kunnat missa "historien" om Johanna Möller och Mohammad Rajabi. Boken är mera att betrakta som en faktabok och innehåller inte en massa blodiga beskrivningar i onödan vilket jag uppskattar. Man får följa hela historien från början till domslut och den varvas med lättfattliga fakta om polisförhör och rättegångsförfarande. Jag brukar alltid sträva efter att försöka förstå människor och deras handlande även om det inte är förlåtligt handlingar men den här "historien" är helt omöjligt att begripa. Bara en sådan sak som att hela tiden skylla på sina familjemedlemmar, ja till och med sina barn. Boken är mycket intressant och tar även upp fallet med den före detta makens död och jag ger den betyg 4 av 5.  

Jag passar på att önska dig en fin fortsättning på söndagen med en kram om du vill ha. Lova hur som helst att du är rädd om dig och din omgivning <3