Hej och god eftermiddag :-)!

Hoppas att du hade en fin lördag och att detsamma gäller för den del av söndagen som passerat. 

Här är det mulet och kulet för jag vet inte vilken dag i ordningen. Det känns som om solen inte visat sig på evigheter. Något vitt och blött ramlar ner från himlen stötvis men blir inte liggande. Som du vet så är jag inte så mycket för det där med snö så mig gör det inget. 

Snart är det dags att ladda pottan med lite fläskytterfilé, lök och lite annat smått och gott som finns hemma så får älskade maken köra igång den i morgon förmiddag när jag är på jobbet. Jo jag vet att enligt dom som vet bättre så får man inte säga fläskytterfilé för det är visst inte det det är. Nu struntar jag dock i det för det är det det säljs som och det är gott och det räcker för mig :-). Jag har precis gjort en god sås av buljongen från förra "pottakörningen" och den kommer att bli perfekt till kotletterna vi ska ha idag. Jag tar alltid vara på buljongen som blir över när jag lagar mat för det är toppen att ha i frysen och ta fram så slipper man buljongtärningar eller köpt fond. 

Som vanligt vill jag önska dig en fin fortsättning på söndagen med en kram om du vill ha. Lova att vara rädd om dig och din omgivning <3.

Nu längtar jag så himla mycket efter blommor och grönt så här kommer lite somriga bilder att förhoppningsvis njuta av. 

 

 

 

 


 Ensam 

Också ensam