God kväll :-)!

Hoppas allt är väl med dig så här på kvällskvisten, eller har det hunnit bli morgon kanske? 

Här startade dagen med en regnskur men större delen av dagen har vi faktiskt haft sol 8-)

För snart ett år sedan så började man bygga en ny busshållplats här i Gårdsten. Den befintliga måste flytta från lokalgatan till huvudgatan eftersom det ska byggas massor. När den nya hållplatsen var klar upptäckte man att kurvorna inte räckte till för bussen så den kunde inte svänga som den skulle. Nu har den hur som helst stått klar i flera månader utan att man börjat använda den. Igår när jag skulle till jobbet och nästan var framme vid hållplatsen som jag brukar åka ifrån kommer bussen körande på huvudgatan i stället så jag och många med mig missade den. Det stod inget anslag om att den flyttat och när alla vi förvirrade människor tagit oss upp till den nya stod det en skylt med texten "Den här hållplatsen är inte i bruk". Nå väl den var i bruk och jag kom till jobbet lite försenad. Logik på hög nivå och Västtrafik i ett nötskal :-(. Nu när det är fler människor än vanligt i rörelse på stan har man dessutom börjat med sommartidtabell vilket betyder glesare turer. Detta kan ju tyckas vara ett i-landsproblem men när man gräver upp hela Göteborg och renoverar Älvsborgsbron kanske man borde vara glada om folk åker kommunalt? Hur som helst är jag glad att jag slipper köra bil i stan!

Nej nu ska jag inte vara så negativ så som plåster på såren så bjussar jag på den gångna helgens vintips :-).

Sanpansè Nr 2039

Barbera d’Asti , 

Italien

119:-

Flaska , 750 ml

EKOLOGISKT

Fruktig, ungdomlig smak med fatkaraktär, inslag av blåbär, körsbär, färska örter, ceder och mjölkchoklad. Serveras vid 16-18°C till rätter av fläsk- eller lammkött, eller till vegetariska rätter. Allt enligt Systembolaget.

Jättegott var det faktiskt tycker vi :-).

Med det önskar jag dig en fin fortsättning på kvällen/dagen och det med en kram om du vill ha. Lova hur som helst att vara rädd om dig och din omgivning <3 

 

Älskade maken fotade och jag stylade ;-)