Hej och god eftermiddag :-)!

Hoppas att allt är väl med dig och att du trivs med att det är fredag. Dagen började med sol här men nu regnar det igen. Jo då jag vet att regnet behövs men lite sol och framförallt värme skulle inte sitta fel nu. Det har varit kallt och blåsigt länge nu tycker jag. Några ynkliga grader på morgonen på väg till bussen har inte varit någon njutning precis. 

Nu väntar vi bara på att, ja förutom sol och värme då, att vi ska bli av med byggställningarna här så älskade maken kan tvätta altanen och allt ska bli sommarfint. Vi har också fått hjälp med att fixa taket på vårt förråd på baksidan så att det inte ska läcka in vatten varje gång det regnar. Ja eller fått och fått men vi behövde hjälp med det. Sedan ska vi sätta lite innerväggar och hyllor i och vi hoppas att myrorna inte ska tycka att det är lika trivsamt längre och inte mössen heller. 

Jag är nästan bra från min lunginflammation nu även om orken inte riktigt infunnit sig till fullo. Jag har fortfarande svårt att ta det så lugnt som jag borde men jag jobbar på det. 

I förrgår gav jag upp boken jag hade börjat på vilket är ovanligt för mig. Några gånger har det hänt men det är inte ofta. Boken heter "Mödrarnas söndag" och är skriven av Graham Swift som anses vara en av Englands mest hyllade författare och tillika vinnare av Bookerpriset 1996. Många har skrivit gott om den i Facebookgruppen "vi som älskar att läsa böcker" som jag är med i men den var inget för mig. Jag orkade till sidan 67 och det är tveksamt om jag kommer att ge den en chans till. Kanske är det något jag inte förstår när det tar ungefär 20 sidor för en man att klä på sig efter att han älskat med ett tjänstefolk två veckor innan han ska gifta sig med "en like". Jag är väldigt glad att jag började på en ny bok, en bok som jag verkligen tycker är superbra. 

Idag blir det fiskgratäng till middag och blir det bra så kommer jag att bjussa på receptet i morgon. 

Det här var en liten rapport från en just nu inte så frekvent bloggare. Det har sina orsaker men snart är jag på banan till 100% igen. 

Jag önskar dig en fin fortsättning på fredagen med en kram om du vill ha. Hur som helst kan du väl lova att vara rädd om dig och din omgivning <3