Hej och god kväll :-)!

Hoppas att du haft en bra dag. Min lämnar vi därhän och pratar om roligare och trevligare saker :-). Egentligen har jag inte tänkt babbla på så mycket nu i kväll eftersom tiden sprungit iväg här och jag måste hinna med att ha koll på vad G W och Camilla ska pyssla med i "Veckans brott" klockan 21.00. Dom kan kanske behöva hjälp med något ;-).

Något viktigt som hänt i kväll är att vi bokat en resa till Stockholm för att hälsa på fina lille Kevin, makens första barnbarn och mitt första bonusbarnbarn. Det ska bli så spännande :-).

Hur som helst så har vi hunnit med en mycket snabb genomgång av våra 756 bilder från Teneriffaresan men som jag skrev igår så ska ni slippa se alla men det kommer att dyka upp bilder här efter hand :-).

Ha en fin kväll!Vårt hotell dagtid :-)
Vårt hotell kvällstid. Färgen växlar mellan grönt, blått, rött och lila.
Utsikt från vårt hotellrum :-)Vår palm :-)
Utsikt från vårt vardagsrum :-)Fint fönster på "stan" :-)Visst ser det gott ut?
Min fjäril :-)
Mojito ... det du Cissi ;-)Servitör på ett sangriaställe :-)