Hej och god eftermiddag :-)!

Hoppas att du är nöjd med din helg så här långt. Vädret är det som det är med och det råder ingen tvekan om att det är höst nu. Jag tycker inte om hösten men det verkar det inte vara någon som bryr sig om det utan den gör sitt intågande helt och hållet mot min vilja. Visst finns det en och annan vacker höstdag men annars är det mest bara kallt, blåsigt och regnigt. Det enda positiva med hösten är att man kan njuta av flera stearinljus, krypa upp i soffan och dra en filt över sig och läsa en god bok eller titta på film utan att behöva känna att man borde vara ute. En annan sak som är positivt är att för varje dag som går kommer man närmare våren och som du förstår är vinter och snö inte min grej heller. 

Vi är ganska så dåliga TV-tittare i vår familj men självklart blir det mera av den varan den mörka årstiden än den ljusa när man hellre sitter ute. I går började vi titta på en film som var vääääääldigt lång men vääääääldigt bra. Mitt i filmen bestämde vi oss för att spela in resten och titta färdigt idag. Vi tittar aldrig på TV ända tills vi ska lägga oss utan avrundar gärna med lite tjöt om ditt och datt. Idag kan vi spola reklamen också, jippi! Jag ogillar starkt TV-reklam. 

Nej nu låter jag väldigt negativ och det går ingen nöd alls på mig faktiskt så egentligen är jag nöjd och glad, bara så du vet :-)

Vi kan prata om något roligare istället som musik till exempel. Jag fick som du kanske vet frågan igår vilka jag skulle ta med mig till en öde ö. Tre personer fick jag välja och inga nära och kära. Jag valde en kock, en vinkännare och en som kan lära mig allt om kriminologi och valet byggde på självbevarelsedrift. Äta, dricka, njuta och tjöta! Hade jag fått ta med mig några till så hade det blivit någon sångare/musiker eftersom jag älskar musik. Jag är lika musikalisk som en träpall eller om du så vill en sågbock men att lyssna på musik är ett måste. Texter är viktiga för mig när jag lyssnar men självklart också flytet, rytmen. Det finns inget som generellt heter dålig musik och bra musik för det som jag gillar är bra för mig och det räcker och jag bryr mig inte ett skvatt om vad andra tycker. Nu har jag trasslat till det lite för mig för nu skulle jag skriva namnet på några jag gärna lyssnar på men hur sjutton väljer man till exempel tre artister. 

Sonen går ju bort eftersom vi är släkt, logiskt va? Nu skulle jag lätt kunna lista ett femtiotal personer som jag gärna lyssnar på men femtio är ju som bekant lite mera än tre ;-). Laleh väljer jag för att hon gjort mycket fint och dessutom verkar hon vara en spännande och intressant person. Miriam Bryant kan bli spännande att ha med också, årets Göteborgare som går sin egen väg. Nej jag kan inte välja bland de övriga fyrtioåtta så jag får lämna det därhän eller skulle Magnus Uggla kunna vara en krydda i tillvaron? Hade det gått så hade jag väldigt gärna velat ha med Totta Näslund också men det blir svårt. 

Nu ska jag trassla ut mig ur det här trasslet och trassla in mig i dagens middag i stället. Nästan nystädat har vi det här hemma i alla fall om du nu skulle undra ;-).

Jag önskar dig en fin fortsättning på söndagen med en varm kram om du vill ha. Lova att du är rädd om dig och din omgivning <3.