Så ja nu är bilderna inlagda i datorn eller överförda till heter det kanske. Tänk vad bra det är numera när man slipper lämna in filmen, vänta en vecka på bilderna och betala dyrt för misslyckade bilder. Nu kan man bara knäppa hejdlöst och sedan hissa och dissa i datorn.

Vi hade en underbar resa till Köpenhamn och trots att vädret kanske inte var det bästa så hade vi några underbara dagar :-).

Vi tog tåget från Göteborg, ett "mjölktåg" som stannade på en massa ställen och hade vi lagt på en timma och en kvart så hade vi kommit ända till Teneriffa men vad gör det när man har semester och trevligt sällskap :-).

Här följer en promenad genom Köpenhamn men det var väldigt svårt att välja bilder så några ställen återkommer jag säkert till i kommande bloggar.

Först passerade vi "kulturhuset" som man bestämde sig för att måla i en massa färger efter att det gång på gång utsatts för graffiti. Sedan fick det vara ifred.


 

Vidare strövade vi fram via Ströget, en livlig gata med massor av affärer och människor.Av en slump "sprang" vi på en utställning gjord i sand, mästerligt och fantastiskt!
Självklart blev det ett besök på Tivoli också, en nöjespark inte bara för barn utan lika mycket för vuxna.

Naturligtvis såg vi Lilla Havsfrun också 

och besökte Nyhavn


Nyfikna på Christiania var vi också

Här slutar promenaden för idag men jag återkommer med flera bilder från Tivoli, Christiania och sandskulpturutställningen om några dagar om du inte fått nog nu kan du ju kika in igen då.