Hej och god kväll :-)!

Jaha så har vi både ny vecka och ny månad. Hoppas att du hade ett fint avslut på juli månad och att augusti börjat bra. Här är vädret utan överdrift växlande. Ena stunden så regnar det och andra stunden skiner solen. De finns de som säger att vi går mot höst men det är inget jag skriver under på. Visst lite mörkare och kyligare har kvällarna blivit och mornarna också men höst ... aldrig i livet! Både augusti och september kan mycket väl vara underbara månader, så det så!

Själv ser jag den här augusti som ett nytt oskrivet blad precis som jag gör med varje ny månad och jag vet att det kommer att bli en härlig månad :-). Nya vyer, nya möten, massor av trevligheter och glada skratt väntar. Vad mera kan man önska? Det ska bli spännande och kanske kan vi äntligen få fota den där isbjörnen på gatan som vi väntat så länge på ;-)

Mätt och belåten sitter jag här med tak över huvudet medan regnet strilar ner utanför fönstret. Tänk vad himla bra jag har det!

Igår gjorde vi en utflykt till Tjörn och Pilane gravfält. Nu måste jag väl erkänna att det inte var gravfältet som var målet utan utställningen av konstverk och de vackra vyerna. Först tänkte vi inte åka för vädret såg lite lurigt ut men vi har ju bara en timma dit ungefär så vi chansade och det var kanon att vi gjorde det för vädret blev perfekt. Tankarna gick till våra vänner i Peugeot CC-klubben för det var här vi var med dom när vi anordnade vår andra träff. Vi saknar dom men var sak har sin tid och just nu har vi inte möjlighet att ha den söta pärlan kvar. 

Jag önskar så att jag kunde bjuda alla på allt det fina som finns i Bohuslän! Det är så vackert här och det finns så mycket att visa så välkomna hit!

Jag vill visa er några av de skulpturer vi såg på Pilane igår, lite konstigt och lite konst, ni får själva avgöra. 

Önskar alla en fin kväll och hoppas ni är rädda om er och er omgivning <3. Vill du ha en kram eller flera så får du och vill du inte så slipper du. 

 

Anna, ett fjorton meter högt konstverk av Jaume Plensa från Spanien. Skulpturen är gjord av glasfiber och marmorpulver. Helt fantastiskt!

"Three organic Strings" av Bård Breivik från Norge. 

"Breaking Through" av Martin Sjöberg från Sverige. Gjort av rostfritt stål. 

"Must be" av Tony Cragg från Storbritannien. Gjord av brons. 

Fåren som vaktar Anna :-) 

"Human ostrich" (Strutsmänniska) av Maria Miesenberger från Sverige. Tillverkad i brons och stål. 


På väg hem med Tjörnbron i sikte.