Hej och god middag :-)!

Idag tänkte jag ägna bloggen åt vänskap och kärlek om du så vill för man kan ju älska många människor på många olika sätt. Det är kanske bäst att förtydliga att kärlek i en relation oavsett om det är mellan man och kvinna eller mellan människor av samma kön så är den kärleken ett kapitel för sig och enligt mitt sätt att se det bara ämnad åt en människa i taget. 
Jag tänkte ägna mig åt vänskapen och kärleken till andra människor än sin partner. Var gränsen går mellan kärlek och vänskap är svårt att säga och jag tycker kanske inte nödvändigtvis att man behöver dra den gränsen. Det viktigaste är väl att vi kan skratta, gråta, prata, stötta, hjälpa, roa, glädja, uppskatta, rosa och bry oss om varandra. Vad vi sätter för ord på det kan väl kvitta så länge vi är ärliga och uppriktiga, eller hur? Så länge vi inte överger varandra när det blir besvärligt eller slutar glädjas med varandra när det går bra, eller hur?
Det pratas ofta om att vänskap på sociala medier skulle vara mindre värt än vänskap IRL men det ena utesluter väl inte det andra? Jag har fina, fantastiska vänner IRL men på senare tid har jag också fått fina, fantastiska vänner på till exempel Facebook och Google+. En del har det lite besvärligare än andra just nu och då är det väl fantastiskt att man kan stötta varandra. Vi kan ju inte alla bo grannar med varandra och då är det fantastiskt att internet finns :-)
Vi stöttar, vi berömmer, vi lyssnar och vi saknar någon som inte skrivit på länge. Vi gillar varandras foton, bloggar, texter, kloka ord och funderingar. Kan det bli bättre och kan det bli viktigare?
Som en bonus får man också möta vänner IRL ibland men som sagt det ena utesluter ju inte det andra.

Tack alla i min närmaste krets, alla IRL-vänner och alla nätvänner för att ni finns <3
Alla får en varm kram och dom som behöver det får ta så många dom vill och behöver. Jag vet ju att några av er skulle behöva ett helt tjog kramar, ni vet vilka ni är. Var rädda om er och er omgivning <3!

PS. Min devis är "vänner är inget man får eller har - vänner är något man förtjänar" DS.