Hej och god morgon :-)!

Allt väl där ute hoppas jag, ja nu när 20% av arbetsveckan har gått ;-). Hur som helst hoppas jag att du hade en fin måndag och att natten gett dig den sömn du behöver ja om du inte behövde jobba eller så.

Här var det ett ruskigt väder igår. Det passade ju utmärkt med snöstorm, det snöade verkligen på tvären, samma morgon som nyheterna meddelande att nu är det meteorologisk vår i Göteborg. Ja ja det blir väl andra tider och snart är det nog vår på riktigt :-). Just nu håller snön på att regna bort och det är några plusgrader.

Idag ska min härliga bonusdotter resa vidare och det känns så klart lite vemodigt men förhoppningsvis syns vi i slutet av april igen eller så. Tyst lär det bli här i alla fall O:-). Igår kväll låg hon på vardagsrumsgolvet och tränade stenografi samtidigt som hon kollade TV och pratade med oss med mobilen i högsta hugg, snacka om simultanförmåga!

Själv kollade jag "Draknästet" och det är alltid lika intressant. Jag fattar inte varför de sista entreprenörerna, de med kaffevagnen, inte antog budet de fick när det bara skilde 2% ...

Önskar dig en fin dag som blir precis så perfekt som du vill ha den. Det är väl en bra målsättning för oss alla!