Hej och god eftermiddag :-)!

Hoppas att du haft en fin helg så här långt och att det i så fall fortsätter så. Vad gäller vädret här så kan man numera bara kopiera och klistra in gårdagens väder för det är lika grått och mulet idag som igår och i förrgår och så vidare. 10,4 plus stod termometern på i morse. 

Jag hoppas att du inte stressar runt en massa utan att du hinner andas också för det är som bekant inte överreklamerat :-). Det är min första jul som arbetslös men alla julveckor tidigare har jag arbetat mer än heltid så jag vet att det är mycket som ska hinnas med på kort tid. Visst det blir lite vad man gör det till men många har många krav från både höger och vänster, uttalade eller outtalade. Hur som helst så hoppas jag att du kan njuta av tillvaron också. 

Om man bortser i från det faktum att jag är arbetslös, eller som det heter numera, jag står till arbetsmarknadens förfogande är det väldigt skönt att "julstöka" i lugn och ro. Det där med att stå till arbetsmarknadens förfogande är dock en sanning med modifikation då jag måste erkänna att jag inte sökt något nytt arbete, jag har helt enkelt inte haft varken orken eller motivationen och vem vill ha en avdankad kontorsråtta som nyss fyllt 61 ;-). Jag har lön några månader till och sedan får jag väl fundera på vad jag ska göra av det hela. Hur som helst är det väldigt skönt att göra saker och ting i lugn och ro enligt checklistan och bocka av, inte alls stressande utan tvärt om. 

Igår var vi i Trollhättan och träffade min mor och far vilket alltid är lika trevligt. Vi åt gott och pratade om ditt och datt. Vi träffas ju inte på julafton så det var mysigt att vi kunde ses några dagar innan i alla fall :-). Tack för det!

Ha en fortsatt fin söndag och en lugn och skön kväll, det är vad jag önskar dig i alla fall. Å du var rädd om dig och din omgivning <3 

Jag med fina mor och far <3