Hej och god eftermiddag :-)!

Ja så har vi kommit till sista dagen i februari och det har blivit betydligt ljusare ute både på morgonen och eftermiddagen trots att det varit många gråa dagar här. Underbart! Idag har solen gjort sina tappra försök att visa sig men utan synbara resultat. En del regn har det varit på morgonen men det har klarnat upp en del. Termometern har visat mellan 3 och 7 grader plus de senaste dagarna och det tackar åtminstone jag för :-).

Som jag skrev i söndags så är jag logisk och börjar bakifrån med mina utflyktsbilder ;-). Innan lördag kommer som bekant fredag och den dagen bjöd på sol och ett besök i Kulturreservatet Gatenhielm i Majorna här i Göteborg. Här finns det många fina byggnader och det får nog bli ett besök igen när det blir lite grönare ute. Som göteborgare sedan ganska så många år tillbaka så är det lite pinsamt att erkänna att Majorna som är så genuint göteborgskt är lite av en vit fläck för mig. Det ska vi råda bot på till sommaren!

Mor du får vänta lite till på bilder från Gasklockan för det får bli ett besök till och då kanske det har blivit en snusdosa ;-).

Önskar alla en fin fortsättning på tisdagen med en kram om du vill ha. Vill du inte ha den kan du ge bort den till någon annan :-). Lova hur som helst att vara rädd om dig och din omgivning <3